Reviews

Wat Klanten Zeggen

Zwanger!

5,0 rating

Na een fijne massage met een heerlijke ontspannen en warm gevoel in mijn lijf de salon verlaten. De dag erna een cryo terugplaatsing gehad en daar ben ik nu inmiddels 17 weken zwanger van (na een jarenlang traject met de nodige teleurstellingen). Wees lief voor jezelf en trakteer jezelf op een behandeling bij Wombhealing!

Rosanne

Geweldige vrouw❤️❤️

5,0 rating

Via een collega ben ik bij Hosnia terecht gekomen. Bij binnenkomst voelde
Ik een warm en vredig gevoel, moest spontaan huilen subhana Allah.Ik heb de baarmoedermassage gedaan omdat ik al jaren een kinderwens heb, massage was heerlijk en ik raad het elke vrouw aan met of zonder kinderwens, effect van de baarmoedermassage voel
Je nog dagen. Hosnia dank voor alle zorgen en je goede adviezen. Ik ben Allah zo dankbaar dat ik jou heb gevonden. Met jou sabab en de wil van Allah swt, kan Ik vertellen dat ik nu 8 weken zwanger ben. Moge Allah swt jou rijkelijk
belonen❤️❤️

M

Een vrouw naar mijn hart!

5,0 rating

Dit is massalah een top vrouw. Zij werk absoluut met haar hart en neemt tijd voor je. Ik ben al 4 jaar bezeten en kon daardoor geen kinderen krijgen. Ik heb heel veel therapeute bezocht maar deze vrouw Massallah. Allah heeft mij bij haar gebracht. Sabhallah massalah ze heeft gouden haden. Ik ben in totaal 2 keer geweest voor baarmoedermassage had nooit gedacht dat ik snel zwanger zou worden. Ik ben elhamdoeilah met wil van allah zwanger. Hosnia is mijn sabab geweest ik heb echt van alles geporbeerd. Moge allah deze pracht vrouw beschermen en haar hoogste rang geven in het paradijs allahoema ameen. Zal deze vrouw nooit vergeten die berg ik op in mijn hart.

Anoniem

The best!

5,0 rating

Hosnia is een top vrouw die met haar hart werkt. Ik rij elke keer meer dan een uur naar Huizen zodat ik van haar Hijama behandeling kan genieten en ga herboren weer de deur uit.

Nora

Masha Allah wat een vrouw!

5,0 rating

Ik voelde mij vanaf dag 1 gelijk welkom bij Hosnia, het is een topvrouw. Ze weet wat ze doet en heeft mij geadviseerd wat ik het beste kan doen om zwanger te worden. Subhana Allah, ik ben gelijk zwanger geworden na een behandeling bij haar. Tuurlijk is alles met qadr Allah, maar Allah heeft ook gezegd “sebeb ya 3abdi oe ana ne 3inek”. Door de massages en baarmoeder behandeling heeft het mij alles doen vergemakkelijken.
Ik raad haar echt aan iedereen aan, met of zonder zwangerschapswens.

Houda

Liefdevolle vrouw met veel kennis en ervaring

5,0 rating

Womb Healing is echt een aanrader. Hosnia is oprecht een liefdevolle vrouw met veel kennis en ervaring MashAllah. Ik was enorm gespannen voor de baarmoedermassage maar voelde mij meteen op mijn gemak toen ik bij Hosnia aankwam. Ze is lief, eerlijk, zorgzaam, heel duidelijk en professioneel. Na de baarmoedermassage heb ik thuis mijn huiswerk gedaan en alle stappen gevolgd die ze mij duidelijk heeft uitgelegd. De behandeling heeft alhamdoelilah goed uitgepakt. En ik ben Hosnia enorm dankbaar❤️. Ik raad iedereen Womb Healing aan.

L

Kanjer ❤

5,0 rating

Na veel traumas in mijn leven vind ik het moeilijk om de rust in me zelf te vinden. Via via bij Hosnia terecht en zij is echt de sleutel naar mijn innerlijke zelf .wanneer ik mij onrustig voel en het gevoel heb om weer op te laden dan maak ik een afspraak voor hijama/cupping.
Ik ga daar herboren de deur uit en kan er weer maanden tegen aan. Ben dankbaar dat jij de reden bent van mijn rust. Dank daarvoor😊❤

Naad

Bekwaam en betrokken

5,0 rating

Via via ben ik bij Hosnia terecht gekomen. Na twee prachtige kinderen wilden we graag voor een derde gaan. Na 1.5 jaar proberen was het nog niet gelukt. Ondanks dat ik sceptisch was heb ik toch de stap gewaagd om Hosnia te benaderen. Hosnia is een vrouw die haar vak verstaat, professioneel, geduldig en oprecht geïnteresseerd in haar clienten. Na een baarmoedermassage en een maand Dagmous honing met palmpollen te hebben ingenomen ben ik in blijde verwachting.

Najiba

Een vaste klant erbij!

5,0 rating

Na een hele tijd met een erg zere arm te hebben gelopen. Toch besloten om er iets aan te doen. Ik ben eigenlijk door een baarmoederbehandeling in contact gekomen met Hosnia. En ik vertelde over de klachten in mijn arm. Zonder moeite nam ze de tijd om na de baarmoederbehandeling, mijn arm te behandelen met dry cupping. Ik ben zelf erg bekend met hijama, maar nooit over nagedacht om het op mijn arm toe te passen. De klachten waren niet meer normaal. Ik kon mijn arm niet meer optillen. En bepaalde bewegingen niet meer maken.
Wat een verlichting had ik na de dry cupping. Na een paar dagen ben ik op dezelfde plekken hijama gaan verrichten om al het oude bloed weg te krijgen. Na twee dagen waren alle klachten weg. En ik kon mijn arm weer gebruiken.
Ik ben Hosnia erg dankbaar. Een lieve, warme vrouw die je op je gemak stelt meteen wanneer je bij haar binnenloopt. Ze denkt met je mee en geeft goed advies.
Een vaste klant erbij en mijn volgende hijamabehandeling staat alweer op de agenda.
Bedankt Hosnia!

Rachida

Je bent een prachtmens❤️

5,0 rating

Lieve Hosnia, ik ben bijna 2 maanden geleden bij jou geweest voor een vruchtbaarheidsbehandeling.
Ik ben door jou gemasseerd en heb stoomkruiden en huiswerk mee gekregen. Ik heb daarna mijn menstruatie gehad en was wat teleurgesteld. Ik had je gebeld en je had mij weer gemotiveerd om weer door te gaan met de zelf massage die je mij had geleerd en weer te stomen met de rest van de kruiden. Ik ben daarna niet meer ongesteld geworden! We verwachten Insha Allah dit jaar een kind. Ik weet dat je alleen sabab doet en dat heb je mij ook meerdere keren gezegd, maar toch wil ik je van harte bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Moge Allah swt jou hier voor belonen❤️❤️M.

M

Ik kon me heerlijk ontspannen

5,0 rating

Na een lange tijd van stress en spanning was ik wel toe aan wat ontspanning. Van verschillende vriendinnen had ik al de tip gekregen om eens bij Hosnia langs te gaan voor een hotstonemassage.
Dus ik belde haar op zondagochtend en nog dezelfde dag lag ik op de lekkere warme massage bed. Ik had veel last van mijn rug, nek en schouders.
Mijn rug werd gemasseerd en kreeg op de pijnlijke plekken heerlijke warme stenen, ik kon me heerlijk ontspannen door de heerlijk ruikende warme massageolie en rustgevende natuur geluiden op de achtergrond.
De afsluiting met de rebozo was heerlijk! Ik voelde mij herboren en heb die nacht heerlijk geslapen. We hebben inmiddels al weer een nieuwe afspraak gemaakt.

Meryam

Je was zo geduldig en begrip vol

5,0 rating

Ik ben samen met mijn moeder bij je geweest voor hijama behandeling. Mijn moeder had paar jaar last van haar onder rug en rechterarm. Je was zo geduldig en begrip vol, mijn moeder had een cupping massage en hijama gehad. We kregen nog olie kado om thuis nog te masseren. Lieve Hosnia mijn moeder kan na jaren van pijn weer heerlijk slapen en haar arm is weer helemaal genezen!
Moge allah swt je belonen voor al het goede wat je doet insha allah ❤

Fatima

Super lieve vrouw met veel kennis

5,0 rating

Via snap kwam ik deze mevrouw tegen. Ik had er meteen al een goed gevoel bij. Bij de intake werd mijn gevoel bevestigd. Super lieve vrouw met veel kennis, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik heb al wat sessies gehad en dat voelde altijd zo fijn.
Ik heb gewoon een band opgebouwd die je niet zo gauw met een ieder ander hebt. Dus mocht je nog opzoek zijn naar Hijama of iemand die alles weet over fertiliteit en vrouwenlichaam dan adviseer ik jullie echt contact op te nemen met wombhealing. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.

Linda

Mijn klachten zijn zo goed als over

5,0 rating

Mijn ervaring met Hosnia van Womb healing is geweldig, ik zag op Facebook een bericht over hormonale disbalans en PMS en heb haar gelijk een bericht gestuurd. Heb toen alle informatie gekregen waar ik om vroeg en ze was geduldig en zo aardig voor me. Heb gelijk een afspraak gemaakt .
Tijdens het eerste gesprek hadden we gesproken over mijn menstruatie klachten en mijn hormonale klachten ( PMS). Ik kreeg mijn eerste behandeling dat was een buik massage, het was heerlijk ontspannend en daarna heb ik Hijama gedaan om mijn hormonen te stabiliseren.
Na 3 behandelingen en 2 maanden later kan ik zeggen dat mijn klachten zo goed als over zijn. En daar ben ik Hosnia zo dankbaar voor.

Anna

Je bent een vrouw met een hart van goud

5,0 rating

Zorgzaam, professioneel en betrokken. Dit zijn de drie kernbegrippen die jouw en je dienstverlening opsommen. Met een iets wat sceptische houding ben ik begonnen aan de behandelingen ten behoeven van een onvervulde kinderwens. Gelijk na de eerste behandeling was ik overtuigd. Al na de eerste behandeling merkte ik een groot verschil in mijn menstruatie. De klachten die ik normaal had waren een aanzienlijk stuk afgenomen.
In de daaropvolgende maanden namen de klachten na elke behandeling af. Je bent heel duidelijk in welke doelen haalbaar zijn en schept ook geen onrealistisch verwachtingen. Ook zorg je dat je je echt op je gemak voelt en stel je behandel plan af op de behoefte. Je merkt echt dat je veel ervaring hebt en dat je je behandelingen met je hart uitvoert. Je bent een vrouw met een hart van goud en raad daarom ook iedereen je behandelingen dik aan.

Hayat

Schrijf Een Review

Afspraak Maken

Of meer informatie?

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met mij op. Wil je een afspraak inplannen? Dat kan gemakkelijk online via onderstaande knop.