Over mij

Wie ben ik?​

Mijn naam is Hosnia, woonachtig in Huizen en moeder van 6 kinderen. Met mijn praktijk Womb Healing help ik vrouwen die moeilijk zwanger kunnen worden. Door middel van de behandelingen die ik geef zorg ik ervoor dat deze vrouwen wel op een natuurlijke manier zwanger kunnen worden.

Mijn ervaring​

Ik ben jaren lang werkzaam geweest binnen het sociaal pedagogisch werkveld, tot ik uiteindelijk toe was aan een nieuwe uitdaging. In 2017 heb ik het roer omgegooid en heb ik mijn hart gevolgd.

 

Inmiddels heb ik diverse opleidingen afgerond. Zo heb ik de opleiding Islamitische Geneeskunde aan de Islamic Academy afgerond en heb ik de diploma’s Anatomie , Pathologie en Fertility Massage in bezit. Deze heb ik behaald bij Fertility Massage UK.

 

Sindsdien heb ik vele vrouwen met succes mogen helpen bij het vervullen van hun grootste wens en hun lichamelijke en geestelijke klachten kunnen verminderen.

Mijn praktijk​

Ik gebruik diverse kruiden en heilzame oliën voor de behandelingen die ik verricht. Deze kruiden en pure oliën worden uit diverse landen geïmporteerd om het juiste doel te behalen. In mijn praktijk zorg ik voor een fijne en rustige sfeer, zodat mijn klanten zich ontspannen en gehoord voelen.

Wat doe ik?​

In mijn praktijk richt ik mij volledig op de vrouw. Naast de vruchtbaarheidsbehandelingen behandel ik ook vrouwen met andere klachten, zoals:

 

– Pijnlijke en onregelmatige menstruatie
– PCOS/PMS
– Pijnlijke spieren en/of gewrichten
– Migraine

 

Dit doe ik door middel van kruidenstoombaden, hotstone en ontspanningsmassages, baarmoedermassages en packingen of een dry-, wetcupping massage; ook wel Hijama genoemd.

 

Ik doe mijn werk met heel veel plezier en liefde en vind de dankbaarheid het allerleukste aan mijn werk. De belangrijkste kernwaarde in mijn praktijk is dat de vrouw zich ontspannen en vrij voelt. Daarom zorg ik ervoor dat wij de klachten vanaf de wortel behandelen.