Over Womb Healing

Hosnia Rotbi

Wie ben ik?

Mijn naam is Hosnia, woonachtig in Huizen en moeder van 6 kinderen. Met mijn praktijk Womb Healing help ik vrouwen die moeilijk zwanger kunnen worden. Door middel van de behandelingen die ik geef zorg ik ervoor dat deze vrouwen wel op een natuurlijke manier zwanger kunnen worden.

Mijn ervaring

Ik ben jaren lang werkzaam geweest binnen het sociaal pedagogisch werkveld, tot ik uiteindelijk toe was aan een nieuwe uitdaging. In 2017 heb ik het roer omgegooid en heb ik mijn hart gevolgd.

Inmiddels heb ik diverse opleidingen afgerond. Zo heb ik de opleiding Islamitische Geneeskunde aan de Islamic Academy afgerond en heb ik de diploma’s Anatomie , Pathologie en Fertility Massage in bezit. Deze heb ik behaald bij Fertility Massage UK.

Sindsdien heb ik vele vrouwen met succes mogen helpen bij het vervullen van hun grootste wens en hun lichamelijke en geestelijke klachten kunnen verminderen.

Wat doe ik?

In mijn praktijk richt ik mij volledig op de vrouw. Naast de vruchtbaarheidsbehandelingen behandel ik ook vrouwen met andere klachten, zoals:

– Pijnlijke en onregelmatige menstruatie
– PCOS/PMS
– Pijnlijke spieren en/of gewrichten
– Migraine

Dit doe ik door middel van kruidenstoombaden, hotstone en ontspanningsmassages, baarmoedermassages en packingen of een dry-, wetcupping massage; ook wel Hijama genoemd.

Ik doe mijn werk met heel veel plezier en liefde en vind de dankbaarheid het allerleukste aan mijn werk. De belangrijkste kernwaarde in mijn praktijk is dat de vrouw zich ontspannen en vrij voelt. Daarom zorg ik ervoor dat wij de klachten vanaf de wortel behandelen.

Mijn praktijk

Ik gebruik diverse kruiden en heilzame oliën voor de behandelingen die ik verricht. Deze kruiden en pure oliën worden uit diverse landen geïmporteerd om het juiste doel te behalen. In mijn praktijk zorg ik voor een fijne en rustige sfeer, zodat mijn klanten zich ontspannen en gehoord voelen.

Fertiliteitsmassage - Baarmoedermassage - Womb Healing
Fertiliteitsmassage - Baarmoedermassage - Womb Healing

Wat klanten zeggen

Hayat

Zorgzaam, professioneel en betrokken. Dit zijn de drie kernbegrippen die jouw en je dienstverlening opsommen. Met een iets wat sceptische houding ben ik begonnen aan de behandelingen ten behoeven van een onvervulde kinderwens. Gelijk na de eerste behandeling was ik overtuigd. Al na de eerste behandeling merkte ik een groot verschil in mijn menstruatie. De klachten die ik normaal had waren een aanzienlijk stuk afgenomen.

In de daaropvolgende maanden namen de klachten na elke behandeling af. Je bent heel duidelijk in welke doelen haalbaar zijn en schept ook geen onrealistisch verwachtingen. Ook zorg je dat je je echt op je gemak voelt en stel je behandel plan af op de behoefte. Je merkt echt dat je veel ervaring hebt en dat je je behandelingen met je hart uitvoert. Je bent een vrouw met een hart van goud en raad daarom ook iedereen je behandelingen dik aan.

Anna

Mijn ervaring met Hosnia van Womb healing is geweldig, ik zag op Facebook een bericht over hormonale disbalans en PMS en heb haar gelijk een bericht gestuurd. Heb toen alle informatie gekregen waar ik om vroeg en ze was geduldig en zo aardig voor me. Heb gelijk een afspraak gemaakt .

Tijdens het eerste gesprek hadden we gesproken over mijn menstruatie klachten en mijn hormonale klachten ( PMS). Ik kreeg mijn eerste behandeling dat was een buik massage, het was heerlijk ontspannend en daarna heb ik Hijama gedaan om mijn hormonen te stabiliseren.

Na 3 behandelingen en 2 maanden later kan ik zeggen dat mijn klachten zo goed als over zijn. En daar ben ik Hosnia zo dankbaar voor.

 

Linda

Via snap kwam ik deze mevrouw tegen. Ik had er meteen al een goed gevoel bij. Bij de intake werd mijn gevoel bevestigd. Super lieve vrouw met veel kennis, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik heb al wat sessies gehad en dat voelde altijd zo fijn.

Ik heb gewoon een band opgebouwd die je niet zo gauw met een ieder ander hebt. Dus mocht je nog opzoek zijn naar Hijama of iemand die alles weet over fertiliteit en vrouwenlichaam dan adviseer ik jullie echt contact op te nemen met wombhealing. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.

Fatima

Ik ben samen met mijn moeder bij je geweest voor hijama behandeling. Mijn moeder had paar jaar last van haar onder rug en rechterarm. Je was zo geduldig en begrip vol, mijn moeder had een cupping massage en hijama gehad. We kregen nog olie kado om thuis nog te masseren. Lieve Hosnia mijn moeder kan na jaren van pijn weer heerlijk slapen en haar arm is weer helemaal genezen!

Moge allah swt je belonen voor al het goede wat je doet insha allah ❤

Meryam

Na een lange tijd van stress en spanning  was ik wel toe aan wat ontspanning. Van verschillende vriendinnen had ik al de tip gekregen om eens bij Hosnia langs te gaan voor een hotstonemassage.

Dus ik belde haar op zondagochtend en nog dezelfde dag lag ik op de lekkere warme massage bed. Ik had veel last van mijn rug, nek en schouders.

Mijn rug werd gemasseerd en kreeg op de pijnlijke plekken heerlijke warme stenen,ik kon me heerlijk ontspannen door de heerlijk ruikende warme massageolie en rustgevende natuur geluiden op de achtergrond.

De afsluiting met de rebozo was heerlijk! Ik voelde mij herboren en heb die nacht heerlijk geslapen. We hebben inmiddels al weer een nieuwe afspraak gemaakt.

Afspraak Maken

Of meer informatie?

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met mij op. Wil je een afspraak inplannen? Dat kan gemakkelijk online via onderstaande knop.