Reviews

Schrijf Een Review​

Cupping

Rated 5 out of 5

Het afgelopen jaar ben ik regelmatig bij deze vrouw, Hosnia, geweest voor een cupping behandeling.

Wat kan ik mij gelukkig prijzen dat ik kennis heb mogen maken met deze oosterse wijze van healing van lichaam en geest. Het is een eeuwen oude wijze van healing.

Hosnia is de vrouw die mij heeft geholpen en nog steeds ondersteunt in het zuivere van mijn lichaam.

De liefdevolle benadering van deze bijzondere Marokkaanse vrouw die zoveel kennis, ervaring en inzichten heeft is een aanrader voor hen die openstaan om het lichaam dat te geven wat het lichaam ook nodig heeft.

carola doeve

Fertiliteit massage

Rated 5 out of 5

Ik heb in november de baarmoeder massage gehad. Het was een heel fijn momentje voor mezelf. Ik raad elke vrouw aan die een kinderwens heeft om dit in te zetten.

Hosnia geeft je ruimte, aandacht en je krijgt je behandeling zoals besproken. Verder ook nog stappen die je na de behandeling kan zetten.

Ik heb al 4 jaar een kinderwens en ben nooit eerder zwanger geweest. Zelfs niet na 3 IUI en 2 icsi behandelingen. Ik ging er open in en liet me leiden door de kennis en kunde van Hosnia.

Mijn menstruatie van december resulteerde in een positieve zwangerschapstesten:)

Dikra

Fertiliteit massage

Rated 5 out of 5

Allerliefste Hosnia!

Ik ben vorige maand bij je geweest voor een fertiliteit massage. Eerlijk gezegd had ik er weinig vertrouwen in omdat ik bij een andere dame ook een baarmoedermassage heb gehad en weinig heb gemerkt van de massage.

Maar toen kwam ik bij jou, gelijk al

Voelde ik een fijne energie! We hebben een heel fijn gesprek gehad en ik ben veel te weten gekomen over mijn lijf.

Je hebt mij gemasseerd en mij de massage geleerd en veel tips.

Wij kunnen je niet genoeg bedanken want na die massage was het raak!🥹 heb alle zwangerschap testen gedaan die ik maar kon vinden, maar het was echt waar! We zijn zwanger na 5 jaar van alles geprobeerd te hebben. Ik ben niet gelovig, maar wil jou en Allah bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Liefs Jennifer

Jennifer

Hijama met Rouqia

Rated 5 out of 5

Ik ben eigenlijk per toeval bij Hosnia gekomen.

Heb jaren last van verschillende lichamelijke en geestelijke klachten en het gevoel dat ik stil sta in het leven. Had veel gehoord over Hijama en heb bij Hosnia een afspraak gemaakt voor een Hijama behandeling. Na een fijn gesprek waar veel tranen zijn gevloeid ben ik aan de behandeling begonnen. Mijn lichaam stond in vuur, Hosnia heeft toen mij met Rouqia olie gemasseerd en is weer verder gegaan met de behandeling. Er zijn veel dingen naar boven gekomen voornamelijk dat ik getroffen ben door het ongeziene. Hierdoor heb ik blokkades om verder te komen in mijn leven.Dit verklaard veel over mijn klachten. Hosnia heeft toen een stappen plan voor mij gemaakt, waar ik mij aan moest houden. Had alles willen doen zo lang ik maar enige verlichting zou krijgen.

Ik ben nu 3 keer bij Hosnia geweest voor een Hijama behandeling. Mijn klachten zijn verminderd en heb het gevoel dat de donkere wolk boven mij langzaam aan het opklaren is. Ik ben er nog niet maar de verlichting die ik voel is onwerkelijk. Ik ben je zo dankbaar lieve Hosnia. Je doet fantastisch werk en hebt een hart van goud.

Nora

Fertiliteit massage

Rated 5 out of 5

Ik ben bij Hosnia terecht gekomen door een collega van mij.

Ik had nog nooit van een fertiliteit massage gehoord en werd nieuwsgierig. Heb de website bekeken en werd alleen maar enthousiaster na het lezen van alle recensies. Ik ben inmiddels al geweest en met een prachtige resultaat.

Wij kunnen het niet geloven dat zo iets simpels onze leven compleet heeft veranderd. Ik raad iedereen deze behandeling aan, of je nou een kinderwens hebt of niet. Dit is echt een kado voor je zelf. Lieve Hosnia bedankt voor de fijne massage, advies en warmte ♥️

Amanda

❗️❗️ZWANGER ❗️❗️

Rated 5 out of 5

We kunnen het nog steeds niet geloven maar de test zegt genoeg!

IK BEN ZWANGER!!!!!

Na 6 iui en 5 ivf pogingen had ik alle vertrouwen in mijn lichaam verloren.

Door jou liefdevol massages en gesprekken had ik weer hoop.

Hosnia ik kan je niet genoeg bedanken je bent prachtig mens met een hart van goud.

Ik zal nooit vergeten wat je voor mij hebt gedaan❤️

Anoniem

Top vrouw!!

Rated 5 out of 5

Lieve Hosnia,

Insha Allah gaat alles goed met jou en je gezin.

Ik weet niet of je mij nog kan herinneren? Ik was vorige jaar mei bij jou geweest voor een massage. Toen ik bij je kwam was ik eigenlijk overal al opgegeven ivm mijn leeftijd. Ik was 43 jaar en volgens de artsen te oud.

Via via ben ik bij jou terecht gekomen, ik heb mijn verhaal gedaan en jij hebt mijn buik gemasseerd en mij tips gegeven wat ik de komende tijd moest doen. De woorden die je zei zal ik nooit vergeten, je zei alles ligt in de handen van God, als hij het wil wordt je moeder wat de artsen ook zeggen. Ik heb nog een tijdje buiten in mijn auto gezeten en dua gedaan.

Alhamdoulilah mijn dua’s zijn verhoord. Ik heb nu het mooiste wondertje in mijn armen🥹en ik ben Allah zo dankbaar dat ik jou heb ontmoet lieve Hosnia! Jij was mijn sabab voor deze wonder💙💙

Moge Allah swt jou belonen voor al het moois wat je verricht en je beschermen tegen het kwaad. Allahouma Ameen❤️❤️

S

Baarmoedermassage

Rated 5 out of 5

Mijn doel was geen rugpijn meer en daar heeft de behandelaar mij ontzettend goed meegeholpen. Thuis aangekomen met geen rugpijn en verrijkt qua nuttige informatie omtrent de baarmoeder. Een aanrader voor een ieder!

L

Baarmoeder massage

Rated 5 out of 5

Mijn dochter is bij Hosnia geweest vanwege hevige menstruatie pijn, miste eens per maand 1 tot 2 dagen school.

Na de baarmoedermassage heeft ze geen last meer gehad, ik hoop voor haar dat het zo blijft.

Hosnia, een een lieve geduldige vrouw waar mijn dochter zich erg fijn bij voelde.

Groetjes,

Sandra

Sandra Visser

Baarmoedermassage en cupping

Rated 5 out of 5

Na gestopt te zijn met de pil, werd ik maar niet ongesteld. Ik heb 1 keer een kuur van pillen genomen via de gynaecoloog om de menstruatie op te wekken (wat ook lukte). Hierna geduldig op mijn lichaam gewacht om natuurlijk te menstrueren. Dat gebeurde helaas niet. Vervolgens twee maanden achter elkaar een combinatie van baarmoedermassage en cupping gedaan bij Hosnia, en met de wil van Allah en de sabab die ik heb verricht ben ik eindelijk gaan menstrueren. Ik voelde me weer een vrouw! Ik was in shock maar o zo blij. Volgende maand heb ik weer een behandeling staan bij Hosnia. Ik wil jou, Hosnia, bedanken voor de tijd die jij oprecht neemt – de kennis jij bezit over het vrouwelijk lichaam en de positiviteit die jij uitstraalt. Moge Allah subhana wata3ala jouw rizk vermeerderen en jou belonen voor de hulp die jij vrouwen aanbiedt.

O

Allahouma bareek

Rated 5 out of 5

As salaam wa’alaykoum Hosnia,

Ik hoop dat alles goed gaat met jou en je dierbaren en dat iedereen gezond en wel is. Een aantal maanden geleden (7 om precies te zijn) was ik bij jou voor een baarmoeder massage. Ik kwam met geen enkele verwachting en wilde eigenlijk alleen maar een ontspannen baarmoeder. Uiteraard had ik een kinderwens, maar het allerbelangrijkst vond ik dat een toekomstig huisje voor een baby een ontspannen plek zou zijn. Je hebt me veel tips gegeven en daar heb ik me ook aangehouden. Na die baarmoedermassage ben ik zwanger geraakt en zit nu al in mijn 7e maand Alhamdulillah. Ik heb een gezonde zwangerschap, al waren de eerste 3 maanden echt pittig. Maar ik dank Allah voor alles waarmee hij mij heeft gezegend. Het is een eer om deze kans te krijgen. Nog 2 spannende maanden te gaan. Ik ben ook heel dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Allahu a3lam de massage de sebab van alles was maar hoe dan ook vond ik jouw massage een weldaad. De kennis die je met mij deelde verrijkend en inspirerend. Ik heb me zeer welkom gevoeld bij jou en je werkt heel ontspannend. Ik weet zeker dat elke vrouw met een kinderwens bij jou in goede handen is. Nogmaals bedankt en moge Allah je werk zegenen en je er nog succesvoller in maken.

N

Alhamdoulilah❤️

Rated 5 out of 5

Salam ou alaikoem Hosnia,

Hoe onwerkelijk het ook is, probeer ik het langzaam maar zeker te geloven! Met de wil van Allah, de hulp van medicijnen (letrozol) én jouw baarmoedermassage is het Elhamdoulilah gelukt om zwanger te mogen raken! Ik weet zeker dat jouw massage een positieve werking heeft gehad op mijn baarmoeder!

Na jouw sessie was ik zo ontladen en heb ik nog een kwartier gehuild in de auto en dua gedaan, schuin tegenover jullie.

Elhamdoulilah mede dankzij jouw kundigheid en professionaliteit is het gelukt. Ik wil je bedanken voor alles. En ik raad je bij iedereen aan!

Moge Allah jouw rizq vermeerderen, ik kom gauw weer bij je terug.

L

Hijama behandeling

Rated 5 out of 5

Ben zaterdag voor de 3e maal bij Hosnia geweest. Ik ben zo erg tevreden alhamdoulilah voel me altijd herboren na de behandeling. Ze gaat zeer hygiënisch te werk en tijdens de behandeling zelf stelt ze je op je gemak en houdt ze rekening met je. Masha allah ze is een lieve, ervaren en professionele dame met gouden handen. Je kan haar alles vragen, is erg betrokken en komt altijd met een gepaste oplossing. Ik ben alvast vaste klant die vanuit België speciaal komt en kan haar dus alleen maar aan iedereen aanraden die verschillende klachten ervaart (of het nou lichamelijk of geestelijk is)!

Imane (amanah)

Hijama&fertilliteit massage

Rated 5 out of 5

Ik kwam bij hosnia terecht samen met mijn moeder en van dag 1

Zijn we heel erg tevreden????

Ze is heel lief en professional

Souãd wacanno

Zeer tevreden!!

Rated 5 out of 5

Salamwa3likoum Hosnia,

Ik wil je nogmaals bedanken voor de heerlijke behandeling.. Ik ben bij jou geweest voor een fertiliteitsmassage, stomen en Hijama vlak voor mijn terug plaatsing . Met de wil van Allah swt en jij als sabab ben ik na de eerste terug plaatsing direct zwanger geraakt. Subhanna Allah!

Vorige maand ben ik bevallen van een gezond meisje alhamdoulilah❤️

Mijn vriendin is vandaag bij je geweest voor een fertiliteitsmassage. Ook zij volgt een fertiliteits traject. Insha Allah zal zij je op de hoogte houden van hoe en wat. Nogmaals bedankt voor je steun de afgelopen periode. Ik kon altijd bij je terecht met vragen of advies❤️❤️

Moge Allah je rijkelijk belonen!

L

Allahouma barek ????????

Rated 5 out of 5

Via mijn vriendin ben ik bij Hosnia terecht gekomen!

het is een topper vrouw!Ze weet wat ze doet en heeft mij geadviseerd wat ik het beste kan doen om zwanger te worden. Subhana Allah, ik ben gelijk zwanger geworden na een behandeling bij haar na drie jaar!

Alhamdulilah ik heb een prachtige zoon Elyas alahouma barek ???? .

Saida

Hijama behandeling

Rated 5 out of 5

Lieve hosnia, ben zo tevreden van de behandeling alhamdoulilah. Ik voelde na de behandeling al verlichting. Ik ga zeker blijven verder behandelen insha allah. Je straalt ook echt Noor uit Masha allah en je hebt je hart op de juiste plek en bent zeer behulpzaam en empatisch. Top vrouw ben jij. Allahie hefdek. Groetjes

Imane

LIEFSTE & BESTE!

Rated 5 out of 5

Ik wil graag mijn ervaring delen bij lieve Hosnia.. ik kom al sinds januari bij Hosnia voor hijama behandelingen. In de afgelopen 2 jaar dat ik getrouwd ben gaat het helaas niet zo goed betreft gemeenschap. Subhanallah na dat ik bij Hosnia ben geweest gaat alles goed en is alles in mijn lichaam los gekomen. Niet alleen ik ben blij met behandelingen van Hosnia maar ook mijn man! Hij vind dat ik ben herboren na de hijama behandelingen, en zijn wij onwijs gelukkig! Hosnia is een vrouw met hart van goud die haar werk oprecht uit haar hart verricht. Daarnaast verricht ze niet alleen behandelingen maar ze is oprecht ook een luisterend oor. Ik ben je dankbaar lieve Hosnia. Ik raad iedereen aan om een behandeling te nemen!

Anoniem

Nieuws!!

Rated 5 out of 5

Salaam Hosnia,

Ik ben in januari bij je geweest voor een baarmoedermassage. De volgende dag had ik een cryo terugplaatsing. Na 6 jaar proberen wilden we via een ivf traject onze tweede kinderwens graag nog een kans geven. Ik heb in die 6 jaar nog nooit een positieve zwangerschapstest in mijn handen gehad. Tot recent. Alhamdoullilah! Inmiddels ben ik 8 weken zwanger. Het dringt nog steeds niet door, maar de misselijkheid zegt eigenlijk genoeg.

Ik voelde me na de behandeling en ons gesprek zo rustig en verlicht. Kan je niet genoeg bedanken voor alles! Ik weet zeker dat je het laatste zetje hebt gegeven wat mijn lichaam nodig had. Moge Allah je belonen voor al het moois wat je voor veel vrouwen doet, lieve Hosnia.

Heel veel liefs,

N

N

Amazing Woman♥️

Rated 5 out of 5

na veel aandringen van mijn familie en vriendinnen, heb ik een afspraak bij Hosnia gemaakt.

ik heb zoveel spijt dat ik niet eerder ben gekomen.

Ik kwam naar de behandeling met nul verwachtingen en ging de deur uit met zoveel hoop en positieve energie!

Hosnia je bent geweldig en je hebt handen van goud❤️

Ik kan nu met trots vertellen dat ik binnkort niet 1 maar 2 wondertjes in mijn armen mag sluiten????????.

Het was de vliegreis van 6 uur meer dan waard❤️

Nour

AANRADER !!

Rated 5 out of 5

Wat ben ik blij dat ik naar Hosnia toe ben gegaan. Het was een geweldige ervaring ! Ik ben bij wombhealing geweest voor een fertiliteitsmassage. Ik voelde mij direct ontzettend welkom, en de ruimte gaf direct al een hele warme ontspannen sfeer. Hosnia nam echt de tijd om naar mijn verhaal te luisteren, en alleen al het vertellen van mijn verhaal, haar luisterende oor was ontzettend fijn, het bracht direct al een stukje verlichting van een zware last die ik al ruim 4 jaar draag. De massage was erg fijn, na de massage voelde mijn buik ontzettend soepel aan alle knopen waren weg, zo soepel is mijn buik nog nooit geweest! Sinds mijn punctie die ik enkele maanden voor deze massage kreeg bleef ik last houden van pijn in mijn onderbuik, sinds de massage is dit helemaal over !! Helaas heeft het nog niet tot een zwangerschap geleid maar ondanks dat heeft het veel andere voordelen opgeleverd !

Hosnia is een hele kundige vrouw die absoluut weet waarover ze het heeft. Dus ik zal je zeker aanraden om een behandeling bij haar te boeken.

Maike

Fertiliteits-massage

Rated 5 out of 5

Een uur in de auto gezeten om een Fertiliteits-massage te nemen bij Hosnia. Ik voelde mij meteen op mn gemak. Genoten van een heerlijke warme massage met heel veel tips die ik heb mee gekregen. Met mijn PCOS klachten heb ik een maand na de eerste massage een positieve zwangerschapstest in mijn handen gehad. Eerder dan ik had verwacht alhamdoelilah. Lieve Hosnia. Ik wil je nogmaals bedanken bent een topper met veel kennis en gouden handen.

Anoniem

Hosnia een topper met een hart van goud!!

Rated 5 out of 5

Samen met mijn vriendinnen komen wij helemaal vanuit Limburg om ons lekker te verwennen bij Womb healing. Bij de eerste kennismaking werden wij met open armen ontvangen en voelde ons direct op ons gemak. Hosnia is Allahouma barak een vrouw met een hart op de juiste plek haar Nour is van haar gezicht af te lezen. Tijdens de behandeling legt ze precies uit wat ze doet en ziet meteen waar de knelpunten zitten. Dankzij Hosnia ben ik erachter gekomen welke knelpunten ik heb. Ik kan haar niet genoeg bedanken voor de sebab die zij verricht.

Voor iedereen die opzoek is naar een goede cupping. Hosnia uit Huizen raad ik jullie zeker aan!!

Nogmaals Hosnia moge Allah je rizq vermeerderen en je belonen voor al het goede wat je voor de medemens doet. Je zit in mijn hart❤️❤️

Ilhame

Zeker een aanrader!

Rated 5 out of 5

Ben blij dat ze op m’n pad is gekomen al hamdoulillah. Na een behandeling gecombineerd met haar producten die ze heeft aangeraden ben ik al hamdoullilah zwanger geworden. Ik raad iedereen het een kans te geven. Het zijn niet alleen de behandelingen, maar ook masha Allah de kennis die deze vrouw heeft.

Ano

Super tevreden!

Rated 5 out of 5

Deze mevrouw weet wat ze doet, geeft duidelijke informatie en je voelt je meteen op je gemak, Allahouma barek! Ik heb al een paar cupping behandelingen gehad, en ik heb mij lang niet zo goed gevoelt! Ik raad het iedereen aan, je kan haar alles vragen!

Hajar

Zwanger!

Rated 5 out of 5

Na een fijne massage met een heerlijke ontspannen en warm gevoel in mijn lijf de salon verlaten. De dag erna een cryo terugplaatsing gehad en daar ben ik nu inmiddels 17 weken zwanger van (na een jarenlang traject met de nodige teleurstellingen). Wees lief voor jezelf en trakteer jezelf op een behandeling bij Wombhealing!

Rosanne

Geweldige vrouw❤️❤️

Rated 5 out of 5

Via een collega ben ik bij Hosnia terecht gekomen. Bij binnenkomst voelde

Ik een warm en vredig gevoel, moest spontaan huilen subhana Allah.Ik heb de baarmoedermassage gedaan omdat ik al jaren een kinderwens heb, massage was heerlijk en ik raad het elke vrouw aan met of zonder kinderwens, effect van de baarmoedermassage voel

Je nog dagen. Hosnia dank voor alle zorgen en je goede adviezen. Ik ben Allah zo dankbaar dat ik jou heb gevonden. Met jou sabab en de wil van Allah swt, kan Ik vertellen dat ik nu 8 weken zwanger ben. Moge Allah swt jou rijkelijk

belonen❤️❤️

M

Een vrouw naar mijn hart!

Rated 5 out of 5

Dit is massalah een top vrouw. Zij werk absoluut met haar hart en neemt tijd voor je. Ik ben al 4 jaar bezeten en kon daardoor geen kinderen krijgen. Ik heb heel veel therapeute bezocht maar deze vrouw Massallah. Allah heeft mij bij haar gebracht. Sabhallah massalah ze heeft gouden haden. Ik ben in totaal 2 keer geweest voor baarmoedermassage had nooit gedacht dat ik snel zwanger zou worden. Ik ben elhamdoeilah met wil van allah zwanger. Hosnia is mijn sabab geweest ik heb echt van alles geporbeerd. Moge allah deze pracht vrouw beschermen en haar hoogste rang geven in het paradijs allahoema ameen. Zal deze vrouw nooit vergeten die berg ik op in mijn hart.

Anoniem

The best!

Rated 5 out of 5

Hosnia is een top vrouw die met haar hart werkt. Ik rij elke keer meer dan een uur naar Huizen zodat ik van haar Hijama behandeling kan genieten en ga herboren weer de deur uit.

Nora

Masha Allah wat een vrouw!

Rated 5 out of 5

Ik voelde mij vanaf dag 1 gelijk welkom bij Hosnia, het is een topvrouw. Ze weet wat ze doet en heeft mij geadviseerd wat ik het beste kan doen om zwanger te worden. Subhana Allah, ik ben gelijk zwanger geworden na een behandeling bij haar. Tuurlijk is alles met qadr Allah, maar Allah heeft ook gezegd “sebeb ya 3abdi oe ana ne 3inek”. Door de massages en baarmoeder behandeling heeft het mij alles doen vergemakkelijken.

Ik raad haar echt aan iedereen aan, met of zonder zwangerschapswens.

Houda

Liefdevolle vrouw met veel kennis en ervaring

Rated 5 out of 5

Womb Healing is echt een aanrader. Hosnia is oprecht een liefdevolle vrouw met veel kennis en ervaring MashAllah. Ik was enorm gespannen voor de baarmoedermassage maar voelde mij meteen op mijn gemak toen ik bij Hosnia aankwam. Ze is lief, eerlijk, zorgzaam, heel duidelijk en professioneel. Na de baarmoedermassage heb ik thuis mijn huiswerk gedaan en alle stappen gevolgd die ze mij duidelijk heeft uitgelegd. De behandeling heeft alhamdoelilah goed uitgepakt. En ik ben Hosnia enorm dankbaar❤️. Ik raad iedereen Womb Healing aan.

L

Kanjer ❤

Rated 5 out of 5

Na veel traumas in mijn leven vind ik het moeilijk om de rust in me zelf te vinden. Via via bij Hosnia terecht en zij is echt de sleutel naar mijn innerlijke zelf .wanneer ik mij onrustig voel en het gevoel heb om weer op te laden dan maak ik een afspraak voor hijama/cupping.

Ik ga daar herboren de deur uit en kan er weer maanden tegen aan. Ben dankbaar dat jij de reden bent van mijn rust. Dank daarvoor????❤

Naad

Bekwaam en betrokken

Rated 5 out of 5

Via via ben ik bij Hosnia terecht gekomen. Na twee prachtige kinderen wilden we graag voor een derde gaan. Na 1.5 jaar proberen was het nog niet gelukt. Ondanks dat ik sceptisch was heb ik toch de stap gewaagd om Hosnia te benaderen. Hosnia is een vrouw die haar vak verstaat, professioneel, geduldig en oprecht geïnteresseerd in haar clienten. Na een baarmoedermassage en een maand Dagmous honing met palmpollen te hebben ingenomen ben ik in blijde verwachting.

Najiba

Een vaste klant erbij!

Rated 5 out of 5

Na een hele tijd met een erg zere arm te hebben gelopen. Toch besloten om er iets aan te doen. Ik ben eigenlijk door een baarmoederbehandeling in contact gekomen met Hosnia. En ik vertelde over de klachten in mijn arm. Zonder moeite nam ze de tijd om na de baarmoederbehandeling, mijn arm te behandelen met dry cupping. Ik ben zelf erg bekend met hijama, maar nooit over nagedacht om het op mijn arm toe te passen. De klachten waren niet meer normaal. Ik kon mijn arm niet meer optillen. En bepaalde bewegingen niet meer maken.

Wat een verlichting had ik na de dry cupping. Na een paar dagen ben ik op dezelfde plekken hijama gaan verrichten om al het oude bloed weg te krijgen. Na twee dagen waren alle klachten weg. En ik kon mijn arm weer gebruiken.

Ik ben Hosnia erg dankbaar. Een lieve, warme vrouw die je op je gemak stelt meteen wanneer je bij haar binnenloopt. Ze denkt met je mee en geeft goed advies.

Een vaste klant erbij en mijn volgende hijamabehandeling staat alweer op de agenda.

Bedankt Hosnia!

Rachida

Je bent een prachtmens❤️

Rated 5 out of 5

Lieve Hosnia, ik ben bijna 2 maanden geleden bij jou geweest voor een vruchtbaarheidsbehandeling.

Ik ben door jou gemasseerd en heb stoomkruiden en huiswerk mee gekregen. Ik heb daarna mijn menstruatie gehad en was wat teleurgesteld. Ik had je gebeld en je had mij weer gemotiveerd om weer door te gaan met de zelf massage die je mij had geleerd en weer te stomen met de rest van de kruiden. Ik ben daarna niet meer ongesteld geworden! We verwachten Insha Allah dit jaar een kind. Ik weet dat je alleen sabab doet en dat heb je mij ook meerdere keren gezegd, maar toch wil ik je van harte bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Moge Allah swt jou hier voor belonen❤️❤️M.

M

Ik kon me heerlijk ontspannen

Rated 5 out of 5

Na een lange tijd van stress en spanning was ik wel toe aan wat ontspanning. Van verschillende vriendinnen had ik al de tip gekregen om eens bij Hosnia langs te gaan voor een hotstonemassage.

Dus ik belde haar op zondagochtend en nog dezelfde dag lag ik op de lekkere warme massage bed. Ik had veel last van mijn rug, nek en schouders.

Mijn rug werd gemasseerd en kreeg op de pijnlijke plekken heerlijke warme stenen, ik kon me heerlijk ontspannen door de heerlijk ruikende warme massageolie en rustgevende natuur geluiden op de achtergrond.

De afsluiting met de rebozo was heerlijk! Ik voelde mij herboren en heb die nacht heerlijk geslapen. We hebben inmiddels al weer een nieuwe afspraak gemaakt.

Meryam

Je was zo geduldig en begrip vol

Rated 5 out of 5

Ik ben samen met mijn moeder bij je geweest voor hijama behandeling. Mijn moeder had paar jaar last van haar onder rug en rechterarm. Je was zo geduldig en begrip vol, mijn moeder had een cupping massage en hijama gehad. We kregen nog olie kado om thuis nog te masseren. Lieve Hosnia mijn moeder kan na jaren van pijn weer heerlijk slapen en haar arm is weer helemaal genezen!

Moge allah swt je belonen voor al het goede wat je doet insha allah ❤

Fatima

Super lieve vrouw met veel kennis

Rated 5 out of 5

Via snap kwam ik deze mevrouw tegen. Ik had er meteen al een goed gevoel bij. Bij de intake werd mijn gevoel bevestigd. Super lieve vrouw met veel kennis, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik heb al wat sessies gehad en dat voelde altijd zo fijn.

Ik heb gewoon een band opgebouwd die je niet zo gauw met een ieder ander hebt. Dus mocht je nog opzoek zijn naar Hijama of iemand die alles weet over fertiliteit en vrouwenlichaam dan adviseer ik jullie echt contact op te nemen met wombhealing. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.

Linda

Mijn klachten zijn zo goed als over

Rated 5 out of 5

Mijn ervaring met Hosnia van Womb healing is geweldig, ik zag op Facebook een bericht over hormonale disbalans en PMS en heb haar gelijk een bericht gestuurd. Heb toen alle informatie gekregen waar ik om vroeg en ze was geduldig en zo aardig voor me. Heb gelijk een afspraak gemaakt .

Tijdens het eerste gesprek hadden we gesproken over mijn menstruatie klachten en mijn hormonale klachten ( PMS). Ik kreeg mijn eerste behandeling dat was een buik massage, het was heerlijk ontspannend en daarna heb ik Hijama gedaan om mijn hormonen te stabiliseren.

Na 3 behandelingen en 2 maanden later kan ik zeggen dat mijn klachten zo goed als over zijn. En daar ben ik Hosnia zo dankbaar voor.

Anna

Je bent een vrouw met een hart van goud

Rated 5 out of 5

Zorgzaam, professioneel en betrokken. Dit zijn de drie kernbegrippen die jouw en je dienstverlening opsommen. Met een iets wat sceptische houding ben ik begonnen aan de behandelingen ten behoeven van een onvervulde kinderwens. Gelijk na de eerste behandeling was ik overtuigd. Al na de eerste behandeling merkte ik een groot verschil in mijn menstruatie. De klachten die ik normaal had waren een aanzienlijk stuk afgenomen.

In de daaropvolgende maanden namen de klachten na elke behandeling af. Je bent heel duidelijk in welke doelen haalbaar zijn en schept ook geen onrealistisch verwachtingen. Ook zorg je dat je je echt op je gemak voelt en stel je behandel plan af op de behoefte. Je merkt echt dat je veel ervaring hebt en dat je je behandelingen met je hart uitvoert. Je bent een vrouw met een hart van goud en raad daarom ook iedereen je behandelingen dik aan.

Hayat